Kirkekoncert Gospel

BREEZE OF GOSPEL

BREEZE OF GOSPEL

Foto: Jens Michaelsen

BREEZE OF GOSPEL har spillet mere end 500 koncerter; primært i kirker og på skoler, og benyttes også som festligt indslag ved f.eks. firmaarrangementer.

BREEZE OF GOSPEL leverer en smittende positivitet og stor spilleglæde. Det naturlige omdrejningspunkt er sangerinden Miriam Jul Rasmussen. Hendes dynamik og udstråling på scenen er enorm, og når dette sammensættes med de tre velspillende musikere, resulterer det i medrivende og swingende gospelmusik for alle aldersgrupper. Gospel for hele familien!


Koncerterne indeholder en række gospelklassikere i nye forfriskende arrangementer, samt kvartettens egne kompositioner. Et par fællessange og enkelte små historier om gospelmusikken er med til at gøre koncerterne til en helstøbt oplevelse.


Gospelmusikken er populær. Flere og flere får øjnene op for denne dejlige musikgenre, som udstråler livsglæde og livskraft. Det er musik, hvor man har svært ved at sidde helt stille.

OBS! Du ser en mobiltilpasset udgave af hjemmesiden.

Se "desktop-udgaven" her: BREEZE.dk

- eller ring og få en snak, det er ofte endnu bedre :)

BREEZE OF GOSPEL har spillet flere omfattende skoleturnéer i hele landet, bl.a. i samarbejde med LMS (Levende Musik i Skolen). Og det er altid fantastisk at spille for eleverne!

Skolekoncert Gospel
Gospelworkshop

Gospelworkshop v/ Miriam Jul Rasmussen


Sang skaber glæde - fællessang skaber fælles glæde! Pulsen stiger, humøret stiger og varmen spredes både fysisk og psykisk!


Tanken med denne workshop er, at skabe et rum hvor samarbejdet kan opleves i en anden sammenhæng, end den vi til dagligt møder hinanden i.


Ud over at styrke fællesskabet, vil den udfordre den enkeltes evne til at give plads, lytte og finde sin rolle i den større sammenhæng.

Brug det fx i forbindelse med teambuilding, temadage, kurser eller lignende.


Der tages udgangspunkt i gospelmusikken, som netop giver alle plads til at synge – øvet som uøvet!


Workshopinstruktøren, Miriam Jul Rasmussen, medbringer egen pianist eller BREEZE OF GOSPEL.


Læs artikel herom fra fagbladet Krop+Fysik.

BREEZE OF GOSPEL har udgivet 2 albums:

"Don't Lose Your Faith" (2006)

"Breeze Of Gospel" (1998)


Kan høres på Spotify, Apple Music/iTunes,

Deezer, Tidal, CD Baby mv.

Kirkekoncert Gospel

Med Miriam Jul Rasmussen i front har BREEZE OF GOSPEL spillet mere end 500 koncerter, primært kirkekoncerter og skolekoncerter, samt medvirket ved en lang række andre spændende arrangementer for bl.a. firmaer og foreninger. Mange steder har haft bandet på besøg flere gange!


[Se reference-liste]

BREEZE OF GOSPEL kan bookes og kontaktes via DR MUSIC:


(+45) 26 80 40 60

eller

mail[a]drmusic.dk

Foto: DR MUSIC

Foto: DR MUSIC

Foto: Jens Michaelsen